Skip to main content

Hvad koster erhvervsrengøring i Slagelse og omegn?

Professionel rengøring i Slagelse

Vores rengøring udføres af erfarende medarbejdere, der har været i faget i over 20 år. Vi har erfaring med en lang række industrielle rengøringsmaskiner og rengøringsartikler, og har siden corona haft fokus på ordentlig disinficering og bakterie neutralisering.

Virksomhedspakke 1

Lille pakke - INGEN RENGØRING INKLUDERET

Denne pakke er til dig der gerne vil have en leverandør på rengøringsmaterialer og rengøringsudstyr, men som selv klarer rengøringen in house. Der kan være flere årsager til, at du og din virksomhed ikke har outsourcet rengøringen, og derfor selv gerne vil klare denne del, men ikke ønsker at stå for bestillingen af de nødvendige rengøringsmidler og materialer.

Vi kan derfor hjælpe med at lave en aftale baseret på jeres forbrug, så du ikke selv skal bruge tid på at bestille, og kan fokusere på det som du og din virksomhed er bedst til. Vi kan også tilbyde at vejlede hvordan du kan effektivisere rengøringen og brugen af fx rengøringsmidlerne, så tøv endelig ikke med at give os et kald for at høre.

pris 5.000,-  kr.

*Per 300 kvadratmeter

Virksomhedspakke 2

Mellem pakke

Denne virksomhedspakke er til dig der kun ønsker en aftale på rengøring. Har du selv rengøringsmidler stående og løbende bestiller hjem, samt de nødvendige rengøringsredskaber, så er denne pakke den rette løsning for dig. Vi kommer kun og gør rent og smutter igen. Hvor lang tid vi skal bruge på rengøringen og hvor ofte, laver vi selvfølgelig en aftale om inden.

Mange vælger denne løsning, fordi de til at starte med selv har klaret rengøringen i virksomheden, men med tiden godt har kunne se fordelen ved at outsource rengøringen. De fleste af vores kunder vælger også på et tidspunkt at konvertere til virksomhedspakke 3, men det er absolut ikke en nødvendighed. Alt dette snakker vi om inden vi laver en aftale, og derefter skræddersyer den helt rigtige løsning til jer. De hele kommer helt an på den enkelte aftale om hvor lang tid og omfanget af rengøringen.

pris 20.000,-  kr.

*Per 300 kvadratmeter

Virksomhedspakke 3

Fuld pakke

Denne pakke er til dig der absolut ønsker mindst besvær ved rengøringen, og som fuldt ud vil fokusere på hvad virksomheden er bedst til. I denne løsning klarer vi det hele, fra rengøring, bestilling af materialer, vask af klude, mopper osv., nye rengøringsredskaber, maskiner, og erstatter hvis de gamle skulle gå i stykker. Mange af vores kunder ender ved denne løsning, da det er det nemmeste for begge parter og sjovt nok, den løsning der også økonomisk giver bedst mening for begge parter.

pris 25.000,-  kr.

*Per 300 kvadratmeter

Vær opmærksom

Det er vigtigt at notere, at et tilbud kun er vejledende, og kommer an på hvor ofte man ønsker rengøring. Derudover kan en løsning godt indeholde Fuld pakke på bestemte dele af virksomheden, mens andre kun er en rengøringsaftale/mellempakke. Det kan også være at man fx kun ønsker bestilling af materialer, men selv klarer bestilling af rengøringsredskaber eller maskiner og omvendt.

Kontakt os - vi kan skræddersy din løsning

Der kan være mange forskellige behov fra virksomhed til virksomhed. Hvis i vil høre mere om hvad vi kan tilbyde og for at få et mere præcist bud på jeres opgave, ring endelig på.

 53 50 33 00