Praktisk hjælp

Leverandør af kommunal rengøringshjælp

Leverandør af kommunal rengøringshjælp (Praktisk Hjælp)

Vi mener at vi som mennesker er forskellige, og har forskellige behov, og det gælder også for den praktiske hjælp/rengøring. Vi vil gerne bidrage til at vores ældre borgere og borgere med nedsat funktion, får den rengøringshjælp, som de føler er nødvendig.

Vi har verdens bedste medarbejdere

For os er det meget simpelt, vi ansætter kun medarbejdere som kan leve op til dine og vores forventninger, da det er det vi lever af. Vi kender til hvor vigtigt det er, at det er den samme medarbejder der kommer på besøg, da det gør tingene nemmere for både dig og os. Vi bestræber os derfor på at give vores medarbejdere de bedste arbejdsbetingelser og ansættelsesforhold, og derfor kan vi holde på dem længere, som alle har gavn af. Vores medarbejdere er ikke verdensmestre til dansk, men det kan tale og forstå dig, også er de til gengæld verdensmestre til deres opgaver og altid klar på at lytte til dine behov. 

Du kan frit vælge leverandør på praktisk hjælp

Fritvalgsordningen betyder, at du som borger har ret til selv at vælge rengøringsleverandør, og derfor hvem der kommer og hjælper med rengøringen. Vi samarbejder med Slagelse kommune, og leverer rengøring og praktisk hjælp, og derfor kan du vælge os til opgaven. Er du allerede visiteret, og ønsker at vi klarer rengøringen og andet praktisk, kontakter du blot visitationen i Slagelse kommune på TLF: 58 57 45 00 i tidsrummet kl. 8:15 – 9:00 i hverdagene, og fortæller at du ønsker Cleaning Company til opgaven.

Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på TLF 31 55 09 01. Vi sidder altid klar på telefonen.

Er du ikke allerede visiteret til rengøringshjælp (praktisk hjælp)?

Hvis man ikke længere selv kan klare det praktiske i hjemmet eller den personlige pleje, skal man kontakte visitatoren i kommunen og ansøge om praktisk hjælp.

Du kan tilkøbe ekstraydelser

Som udgangspunkt har kommunen visiteret, altså besluttet hvad du skal have hjælp til under det der hedder Praktisk Hjælp. Under Fritvalgsordningen kan du ved at vælge os (Cleaning Company) som rengøringsleverandør, få en løsning, hvor du kan tilkøbe ekstra ydelser på rengøring og praktiske opgaver, mens vi stadig yder den gratis rengøring du er visiteret til af kommunen. Vi har som mennesker forskellige behov, og vil derfor så vidt muligt prøve at imødekomme dine ønsker.

Vi skræddersyer sammen en ordning der passer til dine behov og din hverdag.

Herunder kan du se nogle af de ekstra ydelser vi tilbyder.