Skip to main content

Anstændig rengøringshjælp

Vi yder professionel rengøring af virksomheder. Vi er altså vant til at komme ind i alle kanter og hjørner, så rengøringen holder så længe som muligt, og du derfor kan spare så mange penge som muligt. Vi skræddersyer sammen en ordning der passer til dine behov og din hverdag.

Rengøringshjælp - Fritvalgsordning

Som udgangspunkt har kommunen visiteret, altså besluttet hvad du skal have hjælp til under det der hedder Praktisk Hjælp. Under Fritvalgsordningen kan du ved at vælge os som rengøringsleverandør, få en løsning, hvor du kan tilkøbe ekstra ydelser på rengøring, mens vi stadig yder den gratis rengøring du er visiteret til af kommunen. Vi mener at vi som mennesker er forskellige, og har forskellige behov, og det gælder også for den praktiske hjælp/rengøring. Vi vil gerne bidrage til at vores ældre borgere og borgere med nedsat funktion, får den rengøringshjælp, som de føler er nødvendig.

Fritvalgsordningen betyder altså, at du som borger har ret til selv at vælge rengøringsleverandør, og derfor hvem der kommer og hjælper med rengøringen. Herunder kan du se hvilke ekstra ydelser vi tilbyder.

Vi tilbyder bl.a:

Du er altid velkommen til at ringe og spørge om serviceydelser som ikke fremgår af listen.

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Rengøring af toilet og bad (afkalkning)
  • Afstøvning af overflader, møbler osv.
  • Rengøring af køleskab
  • Påfyldning/tømning af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler
  • Flytning af møbler i hjemmet
  • Hækkeklipning og græsslåning

Det skal gøres ordenligt

For os er det meget simpelt, vi gør tingene som vi selv gerne ville ønske. Vi kender til hvor vigtigt det er, at det er den samme medarbejder der kommer på besøg, da det gør tingene nemmere for dig. Derudover ved vi også hvor vigtigt det er med personale der altid er klar til at lytte, og vi gør derfor meget ud af at finde de rigtige medarbejdere. Du skal have det godt, og det kan ikke diskuteres eller være anderledes. 

Er du ikke allerede under Fritvalgsordningen?

Hvis man ikke længere selv kan klare det praktiske i hjemmet eller den personlige pleje, skal man kontakte visitatoren i kommunen og ansøge om at blive visiteret til hjemmehjælp.

Få visitation til hjemmehjælp her

Rengøring af hjemmet kan trækkes fra i skat

Du kan benytte dit servicefradrag til at trække dine ekstra ydelser af rengøringen fra i skatten. Du kan i 2023 trække 6.400 kr. fra i serviceydelser, herunder indgår professionel rengøring af hjemmet.  Servicefradraget er pr. person, en husstand med 2 vil derfor kunne fratrække 12.800 kr. i servicefradrag, 6.400 kr. i hver deres skatteopgørelse.

Kontakt os allerede nu på telefon, så hjælper vi gerne hvis der skulle være spørgsmål.

 53 50 33 00