Skip to main content

Privat rengøring

Er rengøringen en sur pligt for dig? Så er der heldigvis professionel hjælp at hente lige hos dit rengøringsfirma i Slagelse.

Hos Cleaning Company udfører vi privat rengøring hos kunder i og omkring Slagelse, Sorø, Korsør, Skælskør.

Privat rengøring efter dine behov

Vi er en professionel virksomhed med mere end 16 års erfaring i branchen. Vores arbejdstider er fleksible, således at vi altid tilrettelægger privat rengøring lige efter dine ønsker.​

Hos Cleaning Company går vi op i, at give dig den bedste kundeoplevelse ved at skræddersy vores rengøring til dine ønsker, og hvordan du gerne vil have det. 

Hjemmet er hvor vi tilbringer størstedelen af vores tid, og det er vigtigt at der er rent og pænt. Er du lidt presset på tid, så står vi klar til at sikre dig et pletfrit hjem til en attraktiv pris. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig med din rengøring. Skulle du f.eks. have akut brug for rengøring, så kan du altid kontakte os.

Rengøring af hjemmet kan trækkes fra i skat

Du kan benytte dit servicefradrag til at trække din rengøring fra i skatten. Du kan i 2022 trække 6.400 kr. fra i serviceydelser, herunder indgår professionel rengøring af hjemmet. Indtil videre er dette uændret for 2023. Servicefradraget er pr. person, en husstand med 2 vil derfor kunne fratrække 12.800 kr. i servicefradrag, 6.400 kr. i hver deres skatteopgørelse.

Kontakt os for et godt tilbud

Skal vi gøre rent hos dig, så kontakt os på telefon 53 50 33 00 eller på mail info@cleaning-company.dk. Så vender vi straks tilbage med et godt tilbud.

Canjas Company

Vi har mange års erfaring med privat rengøring i slagelse og omegn. Vi har fået stort kendskab til rengøringsbranchen,
og ikke mindst hvad der skaber glade kunder.

Kontakt os her: 

 53 50 33 00