Privat rengøring

Privat rengøring

Vores rengøring udføres af erfarende medarbejdere, der har været i faget i op til over 20 år.

Vores rengøring udføres af erfarende medarbejdere, der har været i faget i op til over 20 år.

RENGØRING AF DIT PRIVATE HJEM

Hos Cleaning Company udfører vi privat rengøring hos kunder i og omkring Slagelse.

Privat rengøring efter dine behov
Vi er en professionel virksomhed med mere end 20 års erfaring i branchen. Vores arbejdstider er fleksible, således at vi altid tilrettelægger privat rengøring lige efter dine ønsker.

Hos Cleaning Company går vi op i, at give dig den bedste kundeoplevelse ved at skræddersy vores rengøring til dine ønsker, og hvordan du gerne vil have det. Hjemmet er hvor vi tilbringer størstedelen af vores tid, og det er vigtigt at der er rent og pænt. Er du lidt presset på tid, så står vi klar til at sikre dig et pletfrit hjem til en attraktiv pris.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med din rengøring.

RENGØRING SKAL GØRES ORDENLIGT

Vi yder professionel rengøring af virksomheder. Vi er altså vant til at komme ind i alle kanter og hjørner, så rengøringen holder så længe som muligt, og du derfor kan spare så mange penge som muligt. Vi skræddersyer sammen en ordning der passer til dine behov og din hverdag.

Rengøringskvalitet i top

For os er det meget simpelt, vi gør tingene som vi selv gerne ville ønske det, og ansætter vores medarbejdere derefter. Vi kender til hvor vigtigt det er, at det er den samme medarbejder der kommer på besøg, så der ikke går noget tabt i kommunikationen. Derudover ved vi også at to hverdage ikke er ens, og at der kan forekomme ændringer i både rengøringen og tidspunktet, og du kan derfor forvente at vi er meget fleksible.

uforpligtende tilbud på privat rengøring

Med vores online prisberegner, har du mulighed for at få et uforpligtende tilbud på rengøring din private rengøring