Priser på erhvervsrengøring

Priser på erhvervsrengøring

Vores rengøring udføres af erfarende medarbejdere, der har været i faget i op til over 20 år.

Vores rengøring udføres af erfarende medarbejdere, der har været i faget i op til over 20 år.

PROFESSIONEL RENGØRING I SLAGELSE

Vores rengøring udføres af erfarende medarbejdere, der har været i faget i over 20 år. Vi har erfaring med en lang række industrielle rengøringsmaskiner og rengøringsartikler, og har siden corona haft fokus på ordentlig disinficering og bakterie neutralisering.

Vores rengøringsfirma foretager typisk erhvervsrengøring for følgende kunder og brancher

Kontor

Institution

Industri

Hotel

Plejehjem

Der kan være mange forskellige behov fra virksomhed til virksomhed. Hvis i vil høre mere om hvad vi kan tilbyde er i velkommen til at “få et tilbud” i kan også vælge at se nogle af vores priseksempler på virksomhedspakker.

Lille pakke

Virksomhedspakke 1

Denne pakke er til dig der gerne vil have en leverandør på rengøringsmaterialer og rengøringsudstyr, men som selv klarer rengøringen. Ønsker du selv at stå for rengøringen, men ikke ønsker at stå for bestillingen af rengøringsmidlerne.

Vi vil gerne vejlede hvordan du kan effektivisere rengøringen og brugen af fx rengøringsmidlerne.

– OBS: Rengøringen er altså ikke inkluderet i denne pakkeløsning.

Pris: 5.000,- kr./mnd

*Prisen er excl. moms.
*Prisen er pr. 300 kvadratmeter

Mellem pakke

Virksomhedspakke 2

Denne virksomhedspakke er til dig der kun ønsker en aftale på rengøring. Har du selv rengøringsmidler stående og løbende bestiller hjem, samt de nødvendige rengøringsredskaber, så er denne pakke den rette løsning for dig.

De fleste af vores kunder vælger på et tidspunkt at konvertere til virksomhedspakke 3, men det er absolut ikke en nødvendighed.

Det hele kommer helt an på den enkelte aftale om hvor lang tid og omfanget af rengøringen.

Pris: 20.000,- kr./mnd

*Prisen er excl. moms.
*Prisen er pr. 300 kvadratmeter

Fuld pakke

Virksomhedspakke 3

Denne pakke er til dig der ønsker mindst besvær ved rengøringen, og som fuldt ud vil fokusere på hvad virksomheden er bedst til.

I denne løsning klarer vi det hele, fra rengøring, bestilling af materialer, vask af klude, mopper osv., nye rengøringsredskaber, maskiner, og erstatter hvis de gamle skulle gå i stykker.

Mange af vores kunder ender ved denne løsning, da det er det nemmeste for begge parter og sjovt nok, den løsning der også økonomisk giver bedst mening.

Pris: 25.000,- kr./mnd

*Prisen er excl. moms.
*Prisen er pr. 300 kvadratmeter

Vær opmærksom på

Det er vigtigt at notere, at et tilbud kun er vejledende, og kommer an på hvor ofte man ønsker rengøring. Derudover kan en løsning godt indeholde Fuld pakke på bestemte dele af virksomheden, mens andre kun er en rengøringsaftale/mellempakke. Det kan også være at man fx kun ønsker bestilling af materialer, men selv klarer bestilling af rengøringsredskaber eller maskiner og omvendt.