Skip to main content

Hvem er Cleaning Company?

Melahat Erdem valgte at starte sin eget rengøringsvirksomhed, efter at have været ansat som rengøringsassistent i syv år. Hun var i den overbevisning, at kunne levere et ordenligt stykke arbejde og oplære nogle dygtige medarbejdere langt mere effektivt, end hvad de store rengøringsvirksomheder kunne. Nu er der gået 15 år som selvstændig, og det har betydet et stort kendskab til rengøringsbranchen, og ikke mindst mange glade kunder. Kunder som har været med fra start og nye tilkommere, har betydet, at vi har kunne se, at vi havde fat i den lange ende. Det har været drivkraften og givet lysten til at fortsætte.

Et personligt, men professionelt rengøringsfirma i Slagelse

Hvad adskiller os så for de mange andre i rengøringsbranchen? Det kan jo være svært at sætte ord på, men vi har selv et bud. Vi tror på, som det også er i mange andre anledninger, at det er menneskene bag der gør en forskel. En forretning der er bygget op omkring ærlighed, gennemsigtighed og et ordenligt stykke arbejde, er værdier der skinner igennem. Det er de samme værdier vi giver videre til vores medarbejdere, og har en forventning om at de lever op til. Derfor vil du som kunde også altid kunne mærke disse værdier, og at vi er i denne branche fordi vi er dygtige til vores arbejde. Det har betydet at vi har opbygget en rigtig god relation til vores kunder. Kunder som har tillid til os, og en tiltro til at vi leverer et ordenligt stykke arbejde gang på gang, så de trygt kan fokusere på det de er bedst til.

Stor erfaring med erhvervsrengøring i Slagelse

Vi består af et team, der har specialiseret sig indenfor erhvervsrengøring, og som derfor kan tilbyde dig den helt rigtige løsning. Rengøring er ikke bare rengøring, og vi gør derfor meget ud af at kunne levere en ordenlig service indenfor netop dette område. På den måde bliver det også nemmere for os at drive en gennemsigtig forretning. Vi har både erfaringen og redskaberne til at sammensætte en rengøringsservice der passer til din virksomhed, og derfor også evnen til at omstille hurtigt, i forhold til ændringer eller nyopståede behov.